Türkiye Basketbol 2.Liginde mücadele eden Düzce Gençlikspor takımında haftalık olağan basın toplantısı gerçekleştirildi. Gelişim Koleji maçı ve takım hakkında değerlendirmede bulunan Antrenör Behçet Üner, “ Gelişim'in güçlü bir Amerikalı oyuncusu vardı. Maçtan önce ısınma sırasında bu oyuncu sakatlık geçirdi. Amerikalı oynayamayınca bizim oyuncular nasıl olsa bu maçı alırız diyerek rahat davrandılar” diyerek maçı kaybetmelerini buna bağladı.

Bu hafta yapılacak olan Uşakspor maçının da önemine değinen Behçet Üner, “Sahamızdaki maçları kazanıyoruz. Uşakspor'u deplasman da yenmiştik. Sahamız da ki bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz. Kazanıp yolumuza devam ederken en iyi yerde play-off a girmek istiyoruz. Bu nedenle sahamızda oynayacağımız Uşak, Banvit ve Yeşilyurt maçlarını kazanmamız gerekiyor” dedi.

Behçet Üner ligi 6. sırada bitirip ya Olin ya da Genç Telekom ile eşleşmek istediklerini dile getirerek, oyuncuların bu hafta antrenmanda daha iyi oynadıklarını ve bu da performansı artıracağını belirtti.