Düzce gençlikspor başantrenörü behçet üner basın toplantısı düzenledi
üner takım genel durumu ve vestel maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
Bu hafta Pazar Günü saat 14:00'da Vestel Manisa ile oynayacağız. Şu anda sakatlığımız yok. Biliyorsunuz ben yeni geldim takımın başına. Özkan'nın biraz sakatlığı vardı oda düzelecek maç saatine kadar. Biz yeni takım olduğumuz için bende tam adapte olamadım takıma ama bu takımla elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Vetsel Manisa'da iyi bir bir takım kurmuş. İlla ki iyi bir takım olmak demek galip gelecek demek değildir. Bizde galibiyet için gideceğiz. İnşallah iyi oynayıp oradan bu sezon ilk galibyetimiz ile dönersek, hepimiz çok mutlu olacağız. Oyuncularımda sağolsunlar, hepsi gençler ve başarıya açlar. Aç oldukları içinde bu maçta ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Bizde kenardan onlara gereken desteği vereceğiz dedi.

açıklamasında genel konularada değinen üner
Yönetici arkadaşlar maddi konuda oyunculara ödemeler yaptılar. O açıdan kafalarında bir sorun olacağını zannetmiyorum. Oraya sorunsuz olarak gideceğiz ancak sorunsuz olarak gideceğimiz demek kazanacağız anlamına gelmez ama kazanmak için elmizden geleni yapacağız. İki takım arasında kalite farkı olacaktır. Bu kalite farkını daha çok çalışarak mücadele ederek kapatmamız gerekiyor İçeride ki maçtada daha iyi bir Düzce Gençlikspor göreceksiniz.”
Takımda lider konusu açığı ile ilgili bilgilerde veren Üner, “1-2 tane takviye almamız gerekiyor. Başarıya ulaşmak için ihtiyacımız olan oyuncuları alabilirsek bizim için çok önemli. 1 numara 4-5 pozisyonunda oyuncu alacağız dedi.