Play-Off'lara Bornova Belediyespora 2-0 kaybederek veda eden Nu-Door Düzce Gençlikspor'da üzüntü hakim. Öncelikle Lig'e küme düşememek için başladıklarını belirten Gençlikspor Antrenörü Behçet Üner 7. olarak bitirdiklerini ifade etti. Maçta mücadelenin sürekliliğinden söz eden Üner,seyirci canlandığı zaman takımında hareketlendiğini belirtti.

Ancak seyircinin maça yeterince ilgi göstermediğini söyleyen Üner, “ İnşallah seneye daha iyi yerlere geliriz.” dedi. Takımda kalıp kalmayacağı konusuyla ilgili olarak konuşan Üner, yönetim ile görüşmediklerini kaydederek yönetimin ne düşündüğünü bilmediğini ifade etti. Düzce'ye Basketbol Okulu kurmayı düşündüklerini dile getiren Üner, velilerin spora çocukları oynayınca daha çok ilgi gösterdiklerini belirtti. İsmet Hacıoğlu'nun olaylı bir şekilde maçtan gitmesi üzerine açıklamalarda bulunan Üner, Düzce Gençlikspsor'a saygısızlık yapanı yerinde tutamadıklarını söyleyerek, “Antrenör maç içinde ne yaparsa yapsın saygılı olunması gerekir. Saygısız olanın aramızda yeri yoktur.” şeklinde konuştu.

Üner, İsmet'in zorunlu aldıkları oyunculardan biri olduğunu belirterek, kendisini sakat aldıklarını ve çok şans verdiklerini kaydetti. Çalışmalar sırasında fazla antrenman yaptırdığını vurgulayan Üner, şartlarını kaldıramayacakların oynamayacağını ifade etti. Üner son olarak Marvett konusunda da net bir şey söyleyemeyeceğini seçim şansının alınacak oyunculara göre belli olacağını söyledi.