Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz bugün Nurettin Zafer Sahası’ndan idman yapan Düzcesporlu futbolcuları ziyaret etti. Düzcespor yönetim kurulu başkanlığından istifasını duyuran Cihat Algün’ün ardından dikkat çeken ziyarette yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, takımın maddi ve manevi olarak yanlarında olacakları belirtildi.



“Başkanımla beraber yeni bir yol haritası çizdik”
Vali Dağlı yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Biz de sizin her zaman fiili olarak yanınızda olamasak da gönlümüz fiili olarak hep sizinle Bugünden itibaren çok daha fazla sizinle birlikte olacağız tüm katkılarımızla. Başkanımla beraber yeni bir yol haritası çizdik. Bundan sonra Düzcespor’u laik olduğu yere getirmek için hep birlikte uğraşacağız. Bu konuda gayretleriniz gerçekten kayda değer. Bundan sonra da inşallah bunu taçlandıracağız. Burada biz destek olacağız her şeyimizle. Oynayacak olan sizlersiniz. İnşallah güzel bir sonuç alacağız, başkanımla birlikte böyle bir karar aldık."

“Herkesi Düzcespor’u desteklemeye bekliyorum”
Başkan Ay ise, Düzcespor’un bundan sonra maddi ve manevi olarak yanlarında olacaklarını belirterek şöyle konuştu:

“Biz de Sayın Valimizle sürekli Düzcespor’umuz için neler yapabiliriz diye hep değerlendirmeler yaptık. Bugün de sahaya geldik. Biz sporun yanındayız. Ama centilmen bir spor istiyoruz. Sahalarda küfür hakaretler olmasın. Centilmenlik olsun. Yenmek veya yenilmek önemli değil önemli olan spor. Maddi manevi arkadaşların yanındayız. Bütün Düzcelileri de sahaya bekliyoruz. Herkesin Düzcespor’u desteklemeye bekliyorum. Şu anda çok iyi bir noktadayız.”



Sporda centilmenlik isteyen Başkan Ay’a Vali Dağlı, “Centilmenlik ve ahlaklı bir şekilde spor da olacak ama şampiyon da olmalıyız. Olacağız ve ona inanıyoruz” şeklinde cevap verdi.

“Sizin maddi ve manevi desteklerinizi bekliyoruz”
Düzcespor Kaptanı Zihni Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelerde bulundu:




“Bu sene sizlerin desteği, bizlerin saha içindeki hırslı mücadelesi ile şampiyonluğu taçlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz sizden bize destek olmanızı, maddi manevi bizim yanımızda olmanızı istiyoruz. İnşallah bu işi sezon sonunda bitiririz.”





Haber: Ö. YILMAZ