Sakarya’da düzenlenen Wu Shu Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımıza Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin tarafından hediyeler verildi.

 

Wu Shu Düzce İl temsilcisi ve Antrönürü Yusuf Bektaş ve Antrenör Aslan Doğan eşliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin’i ziyaret eden sporculardan Abdullah Baki Türkiye ikincisi olurken, Enes Çolak ve Murat Cansoyluoğlu Türkiye üçüncüsü oldular.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Düzceli sporcuların 540 sporcu arasından dereceye girerek, gurur vesilesi olduklarını belirtirken, sporcu ve antrenörlerine teşekkür ettiğini söyledi,

 

Sporcuların antrenörleri ise  Wu Shu Türkiye Şampiyonası’nda çok sayıda sporcu arasında dereceye  girdiğini, bu sporun Düzce’de giderek rağbet gören bir branş olduğunu, önümüzdeki süreçte yapılacak olan yarışmalarda da Düzce’ye derece kazandırmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

 

Gençlik ve spor İl Müdürü Korhan Öztekin, daha sonra sporcu ve antrenörlere müdürlüğünün forması, raket ellik, eldiven gibi hediyeler de verdi.