Çilimli Belediyespor çeyrek final maçını Kocaeli Kullarspor ile Bilecik Bozüyük ilçesinde karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen karşılaşmayı Öncü haber RTV canlı olarak verirken, sporseverler ekran başında büyük heyecana ortak oldu. 2-0 geriye düşen Temsilcimiz Çilimli Belediyespor, ilk önce farkı bire daha sonra beraberlik golü atmasıyla tribünler adeta bayram yerine döndü. Maç uzatmalara giderken bu uzatma bölümlerinde de gol sesi çıkmadı. Ardından penaltı atışlarında Çilimli Belediyespor kalecisi devleşerek rakip takım oyuncularına korku saldı. Penaltıları kullanan Çilimli Belediye spor oyuncuları penaltılarda çok sakin kalarak, bütün atışlarını gol yaparak sahayı arenaya çevirdiler.

 YARI FİNAL MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU

Çilimli Belediyespor 3.lige çıkması için kalan 2 maçı kazanmak zorunda. Yarı finale çıkan temsilcimiz Çilimli Belediyespor Bursa İpekspor takımı ile mücadele edecek. Müsabaka Çarşamba günü saat 17.00 da istanbul Maltepe stadında oynanacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

NEDİM AKBULUT ÖNCÜ HABER KONUŞTU

Çilimli Belediyespor’ un başarılı Teknik Adamı Nedim Akbulut, finallerin atmosferinin çok değişik olduğunu söylerken, kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti. “Kendilerine destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Akbulut “müsabakanın çok heyecanlı olduğunu söylerken, yüksek mücadele örneği gösterdiklerini, 2-0 geriden gelip maçı kazanmanın çok güzel bir duygu olduğunu, oyuncularımıza, taraftarlarımıza, yönetimimize Öncü habere ve diğer basına teşekkür ederim ifadelerine yer verdi. Nedim Akbulut rakibimizin sahada centilmence mücadele ettiklerini ama kazananın kendilerinin olduklarını yarı final maçında Hüseyin’in sakatlığı nedeniyle oynamayacağını söylerken, cezalı olan Batuhan’ın dönmesi bizleri sevindirdi” dedi.