Çilimli Belediyesinin  Düzce’nin  sporcusuna  ve sporuna  verdiği önem her geçen gün biraz daha kendini gösteriyor. Çilimli Belediyesi tarafından yarının yıldız namzetlerinin yetiştirilmesi  ve Düzce’ye kazandırılması  amacıyla açtığı ücretsiz Yaz Futbol Okuluna kayıt olan Düzceli ve Çilimli çocuklar, yapılan bir törenden sonra ilk antrenmanlarını  gerçekleştirdiler.

   MİNİK YILDIZLAR SAHAYA ÇIKTI

Düzce Tenis Kortu Sahsındaki açılış törenine Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Çilimli Belediyespor yöneticileri, antrenörler, Erkan İnan ve Burak Ahmet Şimşek ve kursa ücretsiz kursa kayıt olan 2007-2008 ile 2009- 2010 ve 2011- 2012 yaşları arasındaki gruplardaki çocuklar katıldılar.

ÇİLİMLİ BELEDİYESİ SPORA ÖNEM VERMEYE DEVAM EDİYOR

Açılış törenin ardından minik yıldızlar ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve diğer yöneticiler ile antrenörler birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.  Belediye Başkanı Muhsin Yavuz sporculara ve teknik kadroya başarı dileyerek, amaçlarının Düzce’nin öz kaynaklarına önem vererek yarının sporcularını kazandırmak olduğunu vurguladı.  

Minik sporculara daha sonra ilk antrenmanlarını, antrenörleri Erkan İnan ve Burak Ahmet Şimşek nezaretinde gerçekleştirdiler.  

Haber. Harun Can Şerbetçi