Fenerbahçe Futbol Akademisi scout lideri Serhat Pekmezci ve Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Kemal Aslan, Düzce 1907 Spor Kulübü’nün oyuncularından 2007 doğumlu Yasir Boz’un Fenerbahçe altyapısına transferi için Düzce’yi ziyaret etti.

Konuyla ilgili Düzce Fenerbahçe Futbol Okulu’nda açıklama yapan Serhat Pekmezci, şöyle konuştu:

“Bizim Antalya’da keşfettiğimiz bir kardeşimiz kendisi. Ufak bir karma maçında keşfettik. Düzce Fenerbahçe’nin Fenerbahçe alt yapısına kazandırdığı bir değer kendisi. Okuldaki başarı puanı 97. Sahada duruşu futbol oynayışı çok iyi. Ayrıca Fenerbahçe’mizin değerlerine uyan bir futbolcu. Kardeşimiz iyi bir sporcu adayı olmanın yanında iyi bir meslek sahibi de olabilir. İnşallah Fenerbahçe’yi en güzel yerlerde en iyi şekilde temsil edecek kardeşimiz. Yasir’i Fenerbahçemizin bünyesine kazandırmak bizim için değerli.”

Fenerbahçe altyapısına transfer olan 12 yaşındaki Yasir Boz, futbol okullarında yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken şu ifadelerde bulundu:

“Fenerbahçe futbol okullarında oynamak çok iyi duygu.  Fenerbahçe alt yapısını kazanmak ise bam başka bir duygu. Çok mutluyum. İleride inşallah A takıma yükselebilirim. Ben idolüm ise Viktor Moses”


HABER: M.KADAŞ
GÖRÜNTÜ: C.A.KUŞ