12. GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

3. Ligi 2. Grubun 52 puanlı lideri Düzcespor, sezonun 28. Haftasında, Cumartesi günü Düzce 18 Temmuz Stadında yaz saati uygulaması nedeniyle başlama saati, 14.00’e alınan maçta, sezonun ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği, 26 puanla 14. Sırada yer alan Denizli Kızılcabölükspor ile karşılaşacak.  Düzcespor, bu maç için deneyimli teknik adam Yavuz İncedal ve teknik heyet gözetiminde hafta başından bu yana çalışmalarını sürdürdü.  

“ EKSİĞİMİZ YOK, OFANSİF FUTBOL İLE PUAN HEDEFLİYORUZ”

Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal Öncü Habere yaptığı özel açıklamada, Hacettepe maçında sakatlıkları nedeniyle oynamayan Murat Gürbüzerol,  Semih Üstün ve Hazar Can Gençtürk’ün tedavilerinin tamamlandığını ve bu maçta yer alacaklarını söyleyerek, “ Bu maçta rakibimiz Kızılcabölükspor karşısına ofansif bir futbol anlayışla çıkarak 3 puanı almayı hedefliyoruz. Bu galibiyetle iç sahada 12 galibiyeti hanemize yazdırmak istiyoruz. Bu maça iyi hazırlandık.” dedi. Düzcespor- Kızılcabölükspor maçını Diyarbakır Bölgesi klasman hakemi Selim Özen yönetecek.

PUANLAR ARTIK ALTIN GİBİ KIYMETLİ

3. Lig 2. Grupta  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından  5 Mart Cumartesi gününe alınan 28. Hafta karşılamalarında ise zorlu maçlar oynanacak.  49 puanla lig 2. Olan İskenderunspor’un bay geçtiği 28. Haftada, 46 puanla 3. Sırada yer alan Iğdırspor, son haftaların çıkış yakalayan ve 33 puanla, 10. sırada yer alan Karadeniz ekibi Yomraspor ile deplasmanda oynayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bayrampaşaspor’a 7-0 yenilen, 40 puanla 4. Sırada yer alan 52 Orduspor ,ise 26 puanla 13. Sırada yer alan Elazığ Karakoçanspor ile kendi sahasında oynayacak. Play off grubunda 5. Sırada yer alan ve 39 puanı bulunan Şile Yıldızspor ise  24 puanla 17. Sırada yer alan Hacettepespor ile kendi evinde oynayacak.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ