Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Spor Akademisinin değişik 30 sportif branştaki eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Bu sezonki yaz spor okulundan yüzlerce çocuk ücretsiz yararlanıyor.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve 20 Haziran tarihinde başlayan ve 02 Eylül 2022 tarihleri arasında son bulacak olan yaz spor okulları, iki kurum arasında ortak yapılıyor.

Yaz Spor Akademisine Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenör ve tesis konusunda yardımcı oluyor.   Yaz spor okullarına Düzce Belediyesi de malzeme ve antrenör konularında destek sağlıyor.

7-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Jimnastik, Çim Hokeyi, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme ve Bedensel Engelliler Okçuluk ile Engelli Yüzme olmak üzere toplam 30 branşta 60 antrenör ile eğitim veriyor. 

Manşet Spor Servisi