Yığılcaspor yönetimi Teknik sorumlu Cengiz Yazıcı ile her konuda anlaşma sağlayarak yeni sezonda çalıştırma konusunda görev verdi. Teknik sorumlu Cengiz Yazıcı Manşet Gazetesine yaptığı açıklamalarda Yığılcaspor'la anlaştığı için sevinçli olduğunu dile getirerek yeni sezonda bambaşka bir Yığılcaspor olacak dedi.
Yazıcı yaptıkları transferlerin Adapazarı'ndan olduğunu ve amaçlarının şampiyon olarak Bölgesel Amatöre çıkmak olduğu söyledi. Teknik sorumlu Cengiz Yazıcı transferlerle ilgili bir iki oyuncu daha alıp transferi kapatacaklarını belirterek yeni sezonu Ağustos sonunda açacaklarını ifade etti.
Yazıcı Yığılca taraftarlarının kendilerini desteklemelerini ayrıca fair play çerçevesinde olmalarını istedi. Düzce süper Amatörün bu yıl çok çetin geçeceğini ifade eden Teknik sorumlu Cengiz Yazıcı şampiyonluğa oynayacak çok takımın olacağını ancak Yığılcaspor olarak bu yıl ipi göğüsleyeceklerini dile getirdi. Yazıcı bütün takımlara yeni sezonda başarı dilerken oyuncuların da kazasız sakatsız bir yıl geçirmelerini istedi.