Öncü TV’nin severek izlenen programı Sportmence’de Düzcespor’un son durumu ve genel analizi gibi konular masaya yatırıldı. Bu hafta Sportmence’nin konukları genç teknik direktörler Ömer Tanyel ve Erdi Sezgin oldu. Genç teknik adamlar Düzcespor’un son maçlarda ortaya koyduğu oyunu eleştirdi. Erdi Sezgin ve Ömer Tanyel tarafından ortaya koyulan oyunun kötü olmasının sebebinin ise takımda yaşanan covid-19 vakaları olduğu belirtildi.

Düzcespor U-16 antrenörü Ömer Tanyel, Düzcespor’un takım olarak gayet iyi olduğunu fakat takımda yaşanan covid-19 vakaları nedeni ile Düzcespor’un alternatif bir kadro ile sahaya çıkamadığından ortaya konan oyunun kötü olduğunu vurguladı. Genç antrenör Tanyel,”Düzcespor’da bir kez daha covid-19 vakaları artış gösterdiği takdirde sezonun ikinci yarısında Düzcespor’a takviyeler yapılmalıdır. Aksi takdirde istenen kadro derinliği sağlamadığından maçlara eksik bir kadro ile çıkabiliriz” ifadelerini kullandı. Cumayeri Belediyespor’un genç teknik sorumlusu Erdi Sezgin ise Düzcespor iç sahada başarılı fakat dış sahada başarısız olduğunu belirterek “Düzcespor ara transferde mutlaka çok iyi tecrübeli bir santrafor transferi gerçekleştirilmelidir.

Sonradan oyuna dahil olan futbolcuların takıma katkı yapması için transfer şart.” dedi. Sezgin, birçok takımda sonradan oyuna giren oyuncuların takımı iyi bir şekilde desteklediğini vurgulayarak bu durumun Düzcespor’da da uygulanması gerektiğinin altını çizdi.