düzcesporun yeni teknik direktörü metin aydın ve yardımcısı gökhan baladinin futbol geçmişlirinde düzcesporun yanı sıra pek çok takımda forma giydiler ve başarılı bir futbol geçmişlerine var.
Her iki hocanın futbol kariyerleriyle ilgili bilgiler şöyle.

Metin aydın Girasun doğumlu. Halen Girasun Faal Futbol antrenörleri Derneği başkanlığını yapmaktadır. Beylerbeyi, Beykoz, Düzcespor, Malatyaspor ve Girasunspor’da futbol oynadı. Düzcespor’u 1980-1981 sezonunda Beykozspor’dan geldi. Sağ kulvarda şüratli futbolu , sert şutları ve iyi fiziği ile gol bölgelerinde etkili oldu. Taraftarlar kendisine kıvırcık saçları ve esmerliği nedeniyle dönemin ünlü dizizi Kökler’in kahramını Kunta Kinte lakabını taktı. Düzcespor’da 1981-1982 sezonunda 2. ligin gol kralı oldu. Düzcespor’dan o dönemler Birinci ligde oynayan Malatyaspor’a transfer oldu. 15 yıldır antrenörlük yapıyor.Bulancakspor, Girasun Köy Hizmetleri, Keşap Belediyespor, çanakçılar, Tirabolspor ve Girasunspor’u çalıştırdı. 1992-1993 sezonunda Girasunspor’u 3. ligden 2. lige çıkarttı.
düzcespor taraftarlarının büyük gökhan olarak bildiği gökhan baladin 1966 Zonguldak doğumlu. Düzcespor’da Büyük Gökhan olarak tanındı. Kırmızı lacivertli formayı 1994-1995, 1995-1996 ve 1997-1998 sezonlarında giydi. Düzcespor dışında Boluspor, Konyaspor ,Ereğli Erdemirspor, Beylerbeyi, Üsküdar Anadolu, Kırıkkalespor, Saran Keskinspor ve Ereğli Belediyespor formalarını giydi. Futbolu bıraktıktan sonra menajerlik yaptı.
Her iki hocayada yeni görevlerinde başarılar dileriz.