Düzce'ye basketbol sevgisini aşılayan ve sevdiren Düzce Gençlikspor'da ekonomik sorunlar halen çözülmüş değil. Gençlikspor Başkanı Serkan Tut, yeni sezonda göreve devam etmeyeceğini açıkladı.

Gençlikspor Başkanı Serkan Tut'un ekonomik sorunları nedeniyle 2.lig hakkını başka bir takıma devredeceğini açıklaması üzerine kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erdoğan Bıyık Gençlikspor'un satılmasına Düzce'nin kolay vazgeçeceğine inanmadığını ifade ederken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin ise, ikinci ligde oynamanın bir bedeli olduğunu ve yönetimin artık tıkanma noktasına geldiğini belirtmişti

Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise Gençlikspor'un kurtarılmasında en büyük görev Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e düştüğünü ve kendisi ile sorunun çözümü ile ilgili toplantı yapacağını açıklamıştı.

Gençlikspor Başkanı Serkan Tut, Düzce Valisi Bülen Kılınç ile görüştüğünü söyledi. Tut “ Vali beyle görüştüm. Bir hafta içerisinde bana döneceğini söyledi. Ekonomik sorunların çözülmesi için yardımcı olacak. Yeni yönetim kurulması için çalışmalar yapabilir. Ancak kesin şekilde yeni sezonda ben devam etmeyeceğim” dedi.