Düzcespor Transfer Komitesi Yavuz İncedal’ ın verdiği rapor neticesinde adımlar atarken, yeni sezonda sil baştan yeni bir kadro oluşturulmakta.

Yapılan transferler üst liglerden olurken, alınan oyuncuların kendi takımlarında bütün maçlarda oynadıkları görüldü.

Düzcespor Transfer Komitesi yaptığı transferlerle kaleci Ersin Aydın’ı aldığı, savunmanın merkezine ise Onur Şirin ve Dede Çelik’i alarak işi sağlama aldı. 

Yönetim Kurulu ileri uçta sol kenar Nevzat Bilen ile anlaşarak büyük iş çıkarırken, sağ kanada Samet Eker’ i, santrofor bölgesine 2.ligte 16 gol atan Murat Gürbizarol’ unu kadrosuna katmayı başardı.

Orta sahaya ise Erzincanspor’ un şampiyonluğunda büyük emeği olan ve daha sonra Karaköprü Belediyespor forması altında orta sahada iyi işler çıkaran Erdi Kasapoğlu’nu transfer etti.

YAPILACAK DİĞER TRANSFERLER

Düzcespor Transfer Komitesi sağ bek, sol bek, orta sahaya oyuncusu arayışlarının devam ettiği transferlerin kısa sürede biteceği öğrenildi.

Bu oyuncuların yaş kontenjanında olmayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İÇ TRANSFERDE SON DURUM

Düzcespor iç transferde Nevzat Bilen ile anlaşırken, bu anlaşmanın taraftarlar arasında sevinç yarattı.

Düzcespor Transfer Komitesi iç transferde Osman Keçelioğlu ile tekrar anlaşmak istediği, ayrıca Sıddık Çelik ile anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenilirken, Yusuf Akyel ile yolların ayrılmasının büyük bir ihtimal olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.