Kırmızı lacivertli ekibin sezon sonuna kadar yeni Teknik Direktörü Yavuz İncedal, bugün saat 15.00’te imzaladığı sözleşmeyle birlikte resmi olarak Düzcespor’un yeni teknik patronu oldu.

Kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetiminin de yer aldığı imza töreninin ardından Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Düzce’nin futbol kültürü açısından zengin bir şehir olduğunu belirterek, “Düzce, geçmiş olan, futbol kültürü oturmuş bir şehirdir. Türk futboluna yıldızlar yetiştirmiş bir kentimiz. Düzcespor’da çalışmak bana göre her teknik adamın bir rüyasıdır. Buna en büyük etken taraftarın ve burada yaşayan insanların, Düzcespor’a karşı olan sevgisidir. Düzceliler futbol sevdalısı insanlardır. Bende böyle bir kulüpte yer aldığım için, bana bu görevi veren sayın başkanımıza ve değerli yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bizi layık gördüler. Bizlerde inşallah bugüne kadar olan birikimizi, tecrübemizi ve yaşadıklarımızı, yapacaklarımızı buraya en iyi şekilde yansıtırız.” diye konuştu.

“ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Düzcespor’un başarılı şekilde ligi tamamlayabilmesi için ekip olarak yoğun çaba göstereceklerini de vurgulayan İncedal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Başarı beklenen bu camiaya inşallah bu başarıyı hediye ederiz. Elimizden gelen her şeyi yapabilmek için çalışacağız. Liderin belki 1 puan gerisindeyiz ama bizim ligimiz son haftaya kadar şampiyonun kim olacağının belli olmadığı bir ortamdayız. Bundan sonra az puan kaybeden takımlar bence şampiyonluk ipini göğüsleyecektir. Bizde bu takımlarından biri olmak istiyoruz. İyi bir stratejiyle biz puan kayıpsız şekilde ligin sonuna kadar gideceğiz. Sonra rakiplerimizin puan kaybetmesini dilemek zorundayız.”

Kırmızı lacivertli ekibin yeni Teknik Direktörü Yavuz İncedal'ın imza töreni Öncü RTV sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. İmza törenini izlemek için ilgili linke tıklayınız; https://www.facebook.com/oncurtv/videos/463008725149379

HABER: F. UÇAR