ligin ikinci yarısında küme düşme hattından bir an önce uzaklaşmak ve zirveyi zorlayacak kadro uluşturma çalışmalarını sürdüren düzcespor.da anlaşma sağlanan futbolcularla sağlık kontoründeng eçtiler.
Bilindiği gibi lige çok iyi bir giriş yapan kırmızı lacivertli takım ilerleyen haftalarda bilinin sıkıntıları abartarak idmanları boykot etme paralarını almadan deplasmanlara gitmeme gibi tepkilerin yanı sıra kendi aralarında birlik ve beraberliği sağlayamadıkları gibi maçlarda disiplinden uzak davranışlar ve hakemlere karşı sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle sürekli kart görme hastalıkları başlamış ardından teknik heyet değişikliğihne gidilmişdi.
Yeni teknik heyetin göreve başlamasıyla birlikte kısa sürede yeniden toparlanan takım özellikle kendi sahasında puan kaybetme hastalığında kurutulamamıştı.
Bu gelişmeleri göz önünde bulunduran yönetim kurulu mevcut kadrodan gönderilmesine karar verilenlerle yollarını ayırırken yerlerine yeni trasferleride yaptı.
Işte düzcesporun yeni transferleri ve geldikleri kulüpler.
giresunspordan 88 doğumlu şaban yalçın-
fethiyespordan 89 doğumlu osman şimşek
bozüyükspordan 89 doğumlu abdullah parlak.
inegölspordan 81 doğumlu kenan evren
gebzespordan 90 doğumlu sebahattin horoz
mardinspordan 82 doğumlu furkan ilker baştan
adapazarıspordan 88 doğumlu niyazi polat çakmak
yeni transfer edilen 7 futbolcu öncelikle özel hayri sivrikaya hastahanesine giderek toplu olarak asğlık kontrolündeng eçtiler.
Anşalma asğlanan futbolcular sözlemşe imzalayacak ve takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar