İkinci etap çalışmasını Şıralık’ta bulunan kendi tesislerinde Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yardımları nezaretinde yapan Düzcespor, ilk hazırlık maçını Bolu Abant’ta kamp yapan 1.Lig ekibi Bandırmaspor ile yaptı. Rakibiyle başa baş mücadele eden kırmızı lacivertlilerde ilk kez müsabakaya çıkan yeni transferler de performanslarıyla göz doldurdu.

Düzcespor sahaya; Ersin, Barış, Erkin, Onur, Berkkaan, Mikail, Samet, Erdi, Osman, Tugay, Nevzat 11’i ile çıktı. Rakip ilk golünü 22. dakikada, Bentley’in ayağından buldu. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarının henüz başında 48. dakikasında Düzcespor, Berke Kaan'ın nefis kafa golüyle durumu 1-1’e getirdi. Bandırma ekibi 60. dakikada Pota’nın ayağından gol bularak  2-1 öne geçti.

Bu arada ikinci yarıda  Yavuz İncedal oyuncu değişikliğine giderek Furkan, Batu, Mert ve Muhammet Düzcespor’da oyuna dahil edildi. 81. dakikada ise oyuna sonradan giren Furkan bir gol atınca durum eşitlendi.

Maç böyle bitecek derken bir pozisyonda rakip oyuncunun Düzcespor ceza sahasında düşürülmesi sonucu Bandırmaspor penaltı kazandı. Bu penaltıyı da gole çeviren Pota takımının üçüncü golünü attı ve maç bu skorla son buldu. Düzcespor’un yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını çok sayıda Düzcespor taraftarı da izledi.

DÜZCESPOR’UN 3 HAZIRLIK MAÇI BELLİ OLDU

Üçüncü kamp dönemini Bolu Termal’de geçirecek olan Düzcespor, burada, Urfa Karaköprüspor ve Somaspor ile hazırlık maçı yapacak. Takımımız üçüncü hazırlık maçında ise Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda komşu il takımı Sakaryaspor ile karşılaşacak.