Yönetimin oluşması için Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz'ın çalışmaları devam ederken, destek sözleri verilmesine rağmen, yönetim kurulu içerisinde olmak istemeyenlerde bulunuyor. Yönetimde Genç isimlerin bulunmasý konusuna sýcak bakan Mustafa Yýlmaz, önceki dönemlerde Düzcespor'a emeđi geçen kiÅ£ilere teklif götürmeyi planlýyor. Gençleri de unutmayan Mustafa Yýlmaz, yönetimi destek verecek ve daha fazla zaman ayýrabilecek kiÅ£ilerden oluÅ£turmayý düÅ£ünüyor.

Düzcespor'da yönetimin oluşması ile birlikte borçlar yeniden gündeme geldi. Borçlar, esnaflara ve Federasyon'a olan borçlar olarak ikiye ayrılırken, Mustafa Yılmaz sezon öncesinde borçların halledilmesi gerektiğini ve gelecek sezon için harcamalar yapılacağını belirtti. Bu sezon Düzcespor'un en zor yılı olduğunu kaydeden Yılmaz, Sezon başladığında deplasmanda oynayacaklarını söyledi.

Ekonomik durumun bir anda düzelmeyeceğini ifade eden Yılmaz, Vali ve Belediye Başkanı ile görüştüklerini vurguladı. Düzce'de Sporu Geliştirme ve Kalkındırma Vakfı'nı aktif hale getireceklerini belirten Yılmaz, Kulüp ile Spor Vakfı'nın beraber çalışacağını dile getirdi. Yardımların vakfa yapılacağını da vurgulayan Mustaf Yılmaz, “ yardım için her zaman kişilere gidildiđi için bu insanlarda yýpratýldý. Düzcespor'un kurumsal bir kimlik almasýna çalýţýyoruz. Borçlarýn birkaç yýla dađýtýlarak çözüleceđini düÅ£ünüyorum. Ţýralýk'ta ki tesislerin elektrik, dođalgaz sorunlarýnada kesin çözüm bulacađýz.”dedi.