2021-2022 futbol sezonunda 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan ve şampiyonluk hesapları yapan Düzcespor, geçen yılki kadrosundan Nevzat Bilen, Osman Boz, Muhammet Emir Yıldırım, Furkan Temizsoy, Hazarcan Gençtürk, Semih Gacarlar ile tekrar anlaşarak mukavele imzaladı. Transfer sezonunun açılmasıyla kırmızı- lacivetli takım kadrosunu güçlendirmek için dış transfer çalışmalarına da aralıksız devam etti. Düzcespor futbol takımına 17 yeni isim katılarak sözleşme imzalandı.

Yeni sezon öncesi sıkı bir hazırlık dönemi geçiren ve ikinci kamp dönemini geçtiğimiz günlerde tamamlayan Düzcespor, 6 Ağustos’ta Bolu Termal kampına çıkarak çalışmalarını Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yardımcıları nezaretinde sürdürecek. Kırmızı lacivertli takım, Urfa Karaköprü ve Somaspor ile iki gün arayla hazırlık maçı yapacak. İncedal bu maçlarda oyuncularına şans verip oyun anlayışını tartacak.

Düzcespor, yeni sezon için anlaştığı futbolcular ise şu isimlerden oluşuyor:

Emre Bekir (Sol bek),Muhammed Ali Barutçu (Orta saha),Murat Gürbüz Erol (Santrafor),Muhammed Enes Erdem (Forvet), Onur Şirin (Stoper), Ersin Aydın (Kaleci),Ömer Faruk Ay (Kaleci), Samet  Eker (Sağ Açık), Erdi Kasapoğlu ( Sağ kanat), Dede Çelik (Orta sağ),Tugay  Keleş (Forvet ), Oğuzhan Erdoğan (Orta Saha), Mikail  Koçak (Orta Saha),  Elçin Ilgaz ( Defans), Barış Emirhan Doğan (Sol Bek),  Batuhan Arslan(Orta saha), Emre Bekir(Sol Bek ), Muhammed  Ali  Barutçu (Orta Saha).