LİDERİ YENİP 3 PUAN KAZANIP MORAL BULDU

Beyköy Belediyespor ile birlikte, Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge, 1. Grup’ta yer alan Çilimli Belediyespor, 2021-2022 Futbol Sezonu’nun ilk yarısının son maçında Maltepe deplasmanına çıkıyor. Kendi sahasında, Devrek Belediyespor’a 5-2  mağlup olduktan  sonra Beyköy Belediyespor’a da 1-0 yenilmekten kurtulmayan ve iki maçta 6 puan kaybeden  Çilimli Belediyespor, geçen hafta kendi sahasında, Silivrispor’u   1-0 yenerek moral buldu.

HEDEF İLK YARIYI 3 PUANLA KAPATMAK

Lider Silivrispor’dan 3 puan alan ve aradaki puan farkını 4’den 1’e indiren yeşil beyazlı ekibimiz, 26 Aralık’ta karşılaşacağı Maltepespor’u da deplasmanda yenerek sezonun ilk yarısını 3 puanla kapatmak istiyor.  Çilimli Belediyespor, 6 puan ve artı averajla 5.  sırada yer alan Maltepespor ile yapacağı bu maç için hazırlıklarını deneyimli teknik adam Nedim Akbulut nezaretinde sürdürüyor. Yeşil beyazlı takımda bu maç öncesi sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı öğrenildi.

BU GRUPTA PUANLAR ALTIN DEĞERİNDE

Bu grupta 16 puanla 2. sırada yer alan KDZ. Ereğli Belediyespor’un bay olduğu 9. hafta maçlarında, 16 puan ve gol averajıyla lider olan Silivrispor kendi sahasında, 6 puanla 6. sırada yer alan ve geçen hafta Beyköyspor’u son dakikalarda attığı golle 2-1 yenen,  Zonguldak takımı Kilimli Belediyespor ile oynayacak.  Bir diğer maç ise 1. Grup’ta 14 puanla 4. sırada yer alan Devrek Beledyespor ise sahasında 6 puanla 7. sırada yer alan Bakırköyspor ile oynayacak. Bölgesel Lig 7. Bölge 1. Grup’ta yer alan ve geçen hafta deplasmandan eli boş dönere, 4 puanla ligin en altına düşen Beyköy Belediyespor ise kendi sahasında, yine 4 puanla 8. sırada yer alan Beykoz1908 takımıyla oynayacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ