Bu grupta kendi sahasında Devrek Belediyespor ile 1-1 berabere kalan ve 26 puan yapan Silivrispor liderliğini korudu. Bu grupta deplasmanda Silivrispor’dan 1 puan koparan Devrek Belediyespor 21 puanla 3’ncü sırada yer aldı. Ereğli Belediyespor ise sahasında Beykoz1908 takımını yenerek puanını 23’e yükselti ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. 

 ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU

Geçtiğimiz haftayı fikstür gereği bay geçiren Bölgesel Lig. 7. Bölge 1. Gruptaki iki temsilcimizden biri olan Çilimli Belediyespr 20 Şubat Pazar günü kendi sahasında oynadığı Zonguldak ekibi Kilimli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil Beyazlı ekibimiz böylece bir önceki haftada da aldığı yenilgi ile şampiyonluk iddiasından uzaklaşmaya başladı.  Takımımız böylece 17 puanla 4. Sırada kaldı.   Bu grupta, diğer önemli bir maçta da , lider Silivrispor kendi sahasında konuk ettiği Devrek Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Lider Siiivrispor böylece 26 puanla şampiyonluk iddiasını devam ettirdi. Bu grubun diğer bir şampiyonluk iddiası olan takım Devrek Belediyespor, lider Silivrispor’dan aldığı beraberlik ile puanınu 21 yaptı ve 3. Sırada yer aldı.

TOPLU SONUÇLAR

Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge 1. Grupta, toplu sonuçlar: Karadeniz Ereğli Spor: 4- Beykoz 1908: 2  Çilimli Belediyespor:0- Kilimli Belediyespor:0,   Maltepespor: 3- Bakırköy:0,  Silvirispor:1- Devrek Belediyespor:1. Bu grupta  Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor bu haftayı bay geçirdi.

Haber: Harun Can Şerbetçi