2021-2022 Futbol Sezonu’na şampiyonluk iddiasıyla başlayan, Düzce’nin Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grup’taki  temsilcisi Çilimli Belediyespor, hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.  Bu güne kadar, iç sahada 2 maçını, deplasmanda da oynadığı 2 karşılaşmayı kazanarak 5. haftaya 12 puanla lider giren Çilimli Belediyespor’da moraller yerinde.

Oynadığı 4 maçta rakip ağlara 10 gol gönderen yeşil beyazlılar kalesinde ise hiç gol görmedi. 5.haftada deplasmanda bir zamanların Süper Lig takımlarından olan Bakırköyspor’u  4 golle yenen, yeşil beyazlı ekibimiz böylece en yakın rakibi Silivrispor’a da 2 puan fark attı.

HEDEF GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK

Çilimli Belediyespor, 5 Kasım Pazar günü Çilimli Stadı’nda, komşu il Zonguldak takımı olan Devrekspor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarını,  deneyimli teknik adam Nedim Akbulut nezaretinde sürdüren Çilimli Belediyespor’un hedefi 5’de, 5 yapmak.

Yeşil beyazlıların bulunduğu 7. Bölge 1. Grup’ta 5. haftada oynanan maçların sonucu şöyle: Bakırköyspor:0- Çilimli Belediyespor:4, Beykoz1908:2- Kilimli Belediyespor:2,  Devrek Belediyespor:1- Karadeniz Ereğli Belediyespor:2, Beyköy Belediyespor:1- Maltepespor:2.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ