BU MAÇ, ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR’U AVANTAJLI DURUMA GETİRİR

Düzce’nin Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1 Grup’ta yer alan temsilcisi Çilimli Belediyespor, 19 Aralık Pazar günü, 8. hafta maçında lider Silivrispor’u kendi sahasında konuk edecek. Bu zorlu maçın hazırlıklarını deneyimli teknik adam Nedim Akbulut nezaretinde tam kadro sürdüren yeşil beyazlı takımda hedef mutlaka 3 puan.

İKİ HAFTADA 6 PUAN KAYBETTİ

6. hafta maçında, sahasında Devrek Belediyespor’a yenilerek yenilmezlik unvanı sona eren Çilimli Belediyespor, 7. haftada Beyköy Stadı’nda Beyköy Belediyespor’a yenilince iki hafta da 6 puan kaybetti.  Aldığı bu iki mağlubiyetle,  12 puanda kalan ve 16 puanlı lider Silvirispor’un 4 puan gerisine düşen Çilimli Belediyespor için kendi sahsında oynayacağı bu maç çok önemli. Beyköy Belediyespor, Silivrispor’u yenerek 3 puan alması halinde puanını 15 yapacak. Takımımız böylece,  lider durumdaki Silivrispor’un 1 puan gerisinden gelerek hem şampiyonluk iddiasına devam edecek, hem de ikili averajda, avantaj etmiş olacak.

GRUPTA ZORLU 8. HAFTA

Bu grupta, 8. haftada üst ve alt sıraları da etkileyecek, 3 maç daha oynanacak. Bu maçlarda,  13 puanla grup 2. olan Karadeniz Ereğlispor kendi sahasında 6 puanlı Maltepespor’u konuk edecek.   Bu maçın skoru da Çilimli Belediyespor’u yakından ilgilendiriyor. Yine Çilimli Belediyespor’u yakından ilgilendiren, bir önemli maç ise Beykoz 1908 takımıyla son haftalarda çıkış yakalayarak puanını 12 yapan Devrek Belediyespor arasında oynanacak.

LİGİN ALT SIRALARI DA DEĞİŞEBİLİR

Geçen hafta kendi sahasında Çilimli Belediyepor’u 1-0 yenerek haftalar sonra galibiyet hasretini bitiren, puanın 4 yapan bir diğer Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor ise  deplasmanda 3 puanla  ligin dibine  inen Kilimli Belediyespor ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlılar bu maçı da galip bitirmesi halinde puan cetvelinde iyi bir yer edinmiş olacak. Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grup’ta bu hafta oynanacak tüm maçlar,  19 Aralık Pazar günü, saat 14.00’te başlayacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ