Geçtiğimiz sezon sıkıştırılmış takvimle oynatılan Bölgesel Amatör Lig’e Düzce’den katılma cesareti gösteren tek takım olan Çilimli Belediyespor ligde fırtına estirdi. Grup aşamasını kayıpsız geçen yeşil beyazlılar, çeyrek final ve yarı finalde de ortaya koyduğu oyunla final biletini aldı.

3. Lig’e çıkacak takımın belli olacağı final maçında Hendekspor ile karşılaşan Çilimli Belediyespor maçı 87. dakikaya kadar önde götüren taraf olmasına karşın şanssız bir penaltıyla Hendek ekibi maçı uzatmalara taşımış, bu aşamada 4 gol yiyen Çilimli ekibi 3. Lig hayalini ertelemişti. Kısıtlı imkânlarla gelen bu başarısıyla yeşil beyazlılar, spor kulüplerine adeta ders vermişti.

3. Lig’in kapısından dönen Çilimli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Geçen sezon Kulüp Başkanı Eyüp Kumaşoğlu, Çilimli Belediye başkanı Muhsin Yavuz ile birlikte başarının en büyük mimarlarından olan teknik adam Nedim Akbulut ile yola devam etme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Nedim Hocamızla Yola devam. Hocamızla başarılarla dolu bir sezon geçirmek dileğiyle.” ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli teknik adam Akbulut nezaretinde çalışmalarını yapacak olan Çilimli ekibinde bu sezon da hedef 3. Lig biletini almak olarak belirlendi. İnanmış ve zafer odaklanmış bir kadroyla geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren ekibini bozmak istemediği öğrenilen Akbulut’un kadroya ufak dokunuşlar yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Öncü Spor Servisi