TFF uzun süredir sadece 11 grubun 1’incilerini 3. lige çıkarırken BAL’da bulunan diğer takımları yeter artık dedirtti. BAL takımları en kötü karar kararsızlıktan iyidir derken yeni sezonda nasıl bir planlama yapacaklarının bilinmemesi koca bir soru işareti olarak görünmekte dendi.

ÇİLİMLİ-BEYKÖY VE AKÇAKOCASPOR

İlimizi BAL’da temsil eden Çilimli Belediyespor başarılı bir sezon geçirirken Beyköy Belediyespor’un tam tersi başarısız bir sezon geçirdiği bilinmekte ve Çilimli Belediyespor yeni sezonda BAL’a devam ederken Beyköy Belediyespor’un BAL’a devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Beyköy Belediyespor TFF’nin kararını beklerken yeni sezonda nasıl bir strateji yapacağı TFF’ye bağlı olduğu öğrenildi. TFF küme düşmeyi onaylarsa Beyköy Belediyespor küme düşecek tam tersi küme düşme yok derse Beyköy Belediyespor küme düşmeyecek.

AKÇAKOCASPOR KESİN BAL’DA

Düzce Süper Amatör Kümede bitime son 4 müsabaka kala COVİD 19 hastalığı nedeni ile maçların oynanmayacağı açıklanmıştı. Şu ana kadar lider bulunan Akçakocaspor bunun üzerine şampiyon sayılacağı ve BAL’a çıkacağı ise kesinleşmiş durumda Akçakocaspor’un BAL’da nasıl bir takım yapacağı ise bilinmiyor. Yapılacak toplantıda bu kararın verileceği öğrenildi.