Kılınç görüşme sonrasında, Kaynaşlı'ya bağlı Topuk yaylasında 150 dönümlük arazinin Tesis yapılması yönünde Fenerbahçe Kulubüne tahsis edildiğini söyledi.
Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım,Teknik heyetiyle birlikte Vali Bülent Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Vali Bülent Kılınç,Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylasının 150 dönümünün Fenerbahçe Kulubüne spor kompleksi yapılması yönünde tahsis edildiğini belirterek''Buraya yapılacak olan tesis tamamiyle modern ve doğaya uyumlu tesis olacak. Fenerbahçe Kulübü tesisin bitmesinin ardından antremanlarını burada yapacak ve diğer takımlarda kamp yeri olarak bu tesisi kulanabileceklerdir'' diye konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Azziz Yıldırım,Mimar ve Mühendislerin bulunduğu heyetle birlikte,Kaynaşlı İlçesine bağlı Topuk yaylasına yapılması planlanan Spor Kompleksi tesis projesi çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. Topuk yaylasında 150 dönümlük arazi içerisinde 90 yataklı tesis yapılması ve beraberinde 3 adet stat yapılması planlanırken,yapılacak olan tesisin tamamiyle doğaya uyumlu şekilde olacağı tüm teknik malzemenin giydirme ve monteleme olarak yapılacağı belirtildi.

Aziz Yıldırım görüşmelirin ardından Fenerbahçe Kulubü amblemli plaketi Vali Kılınç'a takdim etti. Görüşmelerin ardından Heyet Topuk yaylasına hareket etti.