3. lige çıktıktan sonra bir türlü sorunları bitmeyen Düzcespor, sahipsizlikten kurtulmak için Düzceliler'in kendisine sahip çıkmasını bekliyordu. Kayyum Başkanı Sami Erdinç'in de dün itibariyle Başkanlıktan istifa etmesi. Düzcespor'a ne olacak sorularını da beraberinde getirdi. Sonunda 3. ligdeki temsilcimiz Düzcespor'un başına biri daha geçmek üzere Beyköy Eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Düzcespor'a Kayyum Başkanı olmak girişimlere başladı.

“Hiç düşünmeden kabul ettim.”

Kayyum Başkanlığı için açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Uzun zamandır şakayla karışık Düzcespor'a sahip çıkan olmazsa ben sahip çıkarım diyordum. Düzcespor'un sahipsiz kalmasıyla birlikte partiden ve Düzcespor çevresinden bana böyle bir talep geldi. Bende hiç düşünmeden kabul ettim. Yarın mahkemenin de kabul etmesi halinde Kayyum Başkanı olmam kesinleşecek.” ifadelerini kullandı.

“Düzcespor için güzel şeyler yapacağız.”

Daha Kayyum Başkanlığı kesinleşmeden ve göreve gelmeden gelecekle ilgili açıklama yapmasının yanlış olacağını da belirten Yılmaz, “Şimdilik şunları söyleyebilirim ki Düzcespor için çok güzel şeyler yapmayı düşünüyoruz. İlk olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bu takım Düzce'nin takımı ve birlik içinde Düzcespor için elimizden geleni yapmalıyız.” şeklinde konuştu.

Bu zamana kadar Düzcespor sıkıntılı günler yaşarken bu gelişmeyle birlikte ilerleyen günlerde sıkıntıların çözülmesi bekleniyor. Düzcespor'un yeni sezona nasıl gireceği ise şimdiden merak ediliyor.