Düzce sporla taraftarın barışması gerektiğini ifade eden Şhabe bu barış sağlanmazsa Düzcespor'un adına zarar geleceğini  dile getirdi.Düzcespor U 15 Teknik sorumlusu Murat Şhabe taraftar Düzcespor'un her şeyi bu taraftar Düzcespor'u şampiyon yaptı aynı şekilde bu yılda yapabilir dedi.
Şhabe Düzcespor'un son iki haftada yaşadığı beş puan kaybı için sorulan soruya ise iki müsabakada da alabilecekleri maçlarda puan olarak kayıp yaşadıklarını ama oynanan oyunun iyi olduğunu belirterek kaybedilmiş  bir şey yok dedi.
Teknik sorumlu Murat Şhabe bu haftaki maçta galip geldiğimizde morallerin yerine geleceğini Düzcesporu  iyi günler beklediğini ifade etti.
Şhabe Düzcespor'un Akademi ligi ile ilgili ise  U 14-U15'in aynı gün müsabakaya gideceğini bu müsabakaların büyük bir ihtimalle Cumartesi oynanacağını U 16 ve U 17'nin ise Pazar günü oynayacağını belirterek  bir tek U 19 takımının tek olarak gidip tek olarak geleceğini söyledi.Teknik sorumlu Murat Şhabe Düzcespor'un bu maçlarında Nurettin Zafer stadının şenlik havasına bürüneceğini  her hafta gençlerin müsabakaları olacağını ve bu maçlar sonucunda oyuncuların çok büyük tecrübe kazanacağını önümüzdeki sene daha da iyi olacağını dile getirdi.