Düzcespor'da Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu'nun takımla ilgili yaptığı açıklamalara Düzcespor'un kendi evinde Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyitspor'a yenilmesi de eklenince takım içinde huzursuzluklar yaşanmaya başladı. Takım yönetimininde maçın ardından her hangi bir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmazken bu güne kadarki kötü gidişat nedeni ile Düzcespor'da sular durulmuyor.

Bugün yapılan Düzcespor yönetim kurulundan ne toplantı öncesi nede toplantı sonrası sorulara cevap veren olmaması da Düzcespor'un karışık durumda olduğunu gözler önüne seriyor. Açıklama yapmamak için sessiz kalan yönetimin yaptığı toplantıdan çıkan sonuç merakla bekleniyor. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular arasındaki sorunların giderilip giderilemeyeceği, bu gidişe bir dur demek için nasıl bir yol izleneceği de merak ediliyor. Bir haftadır yapılan uyarılara rağmen maçlarda rastlanan bildik görüntüler

Diğer taraftan maç sırasında alınan sonuçlar ve yönetimden yapılan açıklamaların üzerine takımın 1-0 geride olması da eklenince maçlarda yaşanan bildik görüntüler tekrar gün yüzüne çıktı. Maç öncesi seyirciye formalarla bayraklarla takımı destekleyin çağrıları, maç sırasında küfürlü tezahürata dönüştü. Düzcespor'u desteklemek adına taraftarın Atatürk Heykelinin önünde toplanarak maça toplu halde gitme isteği ise sonuç vermedi. Düzcesporlu taraftarların maçtan 1-0 galip ayrılan konuk takım Tavşanlıspor'u alkışlaması da dikkatlerden kaçmadı.