Türkiye Futbol Federasyonu grubumuzda bulunan bütün maç saatleri değiştirirdi. Üç müsabakayı 14:30, üç müsabakayı 15:00, iki müsabakayı 15:30 olarak belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu sitesinde yayınladığı maç saatleri hakkında kış aylarına girildiği için böyle bir değişime gittiklerini ifade etti.

GRUBUMUZDA ZOR MAÇLAR VAR

3. Lig 4. grupta oynanacak maçlarda Düzcespor için zor müsabakalar var. Düzcespor saat 15:00’da Adıyamanspor karşısında güç bir sınav verecek. Düzcespor bütün hazırlıklarını üç puan üzerine yaparken, sol bek Oğulcan’ın iyileştiği ve bu müsabakada yerini alacağı öğrenildi. Düzcespor’da cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Saat 14:30’da Orduspor-Kozan Belediyespor, Kelkit Belediyespor-Kırıkkalespor, Karaköprüspor-Bayrampaşa maçları oynanacak. Saat 15:00’da ise Düzcespor-Adıymanspor, Kestelspor- Silivrispor, Aksarayspor-Modefenspor maçlarına sahne olacak. Saat 15:30’da iki müsabaka oynanacak. Bu müsabakalar ise Bursa Yıldırımspor-Siirt İl Özel İdarespor, Sultanbeyli Belediyespor-Muğlaspor maçları.

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr