Birkaç gündür aralıklarla yağan kar yağışı, dün gece saatlerinde itibaren etkisini artırdı. Karla mücadele için hazır bekleyen belediye ekipleri de hemen işe koyularak, yaşanması muhtemel sorunlara izin vermedi.

125 personel ve 35 araçla gece saatleri itibari ile kar küreme ve yol açma çalışmaları yaparak Düzce Belediyesi sınırları içerisinde karla mücadelesini etkin bir şekilde sürdüren ekipler, yolların kapanmaması için yoğun çaba gösterdi. Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Yardımcısı Özgür Sağlam ve ilgili birim müdürleri yürütülen çalışmaları an be an takip etti.



Daha önce verdiği bir demeçte geçtiğimiz sene kar yağışı olmadığını ve bu sene yağış olması durumunda karla mücadelenin nasıl yapılacağını göstereceklerini söyleyen Belediye Başkanı Dursun Ay, yerinde incelediği çalışmalar esnasında açıklamalarda bulundu.



“Herkes bu karın keyfini çıkartsın”

Ekiplerin gece saatleri itibari ile mesaide olduğunu ve başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Ay, vatandaşlardan karın tadını çıkartmalarını isteyerek şunları kaydetti:

“Gördüğünüz gibi beklediğimiz kar geldi. Gecenin ilk saatlerinden itibaren belediyemizin araçları tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 35 aracımız çalışıyor ve 125 personelimiz karla mücadele veriyor. Şu anki tespitlerimize göre Düzce Belediye sınırlarımızda kapalı hiçbir yolumuz yok. Özellikle konutlar bölgesi gibi yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olduğu için, yoğunluğu o tarafa verdik. Bütün müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımız ile takip ediyoruz. Bizzat olay yerlerini inceliyoruz. Bugün herkes bu karın keyfini çıkartsın.”
 
Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ