1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Şıralık Mahallesinde zihinsel engelli kızı Hava Yılmaz ile yaşayan Ayşe Yılmaz’a yaklaşan Ramazan ayı öncesi yardım etti.

Öncü Haber’in Yılmaz ailesinin yaşadığı zorlukları gündeme getirmesinin ardından duyarlı hayırsever vatandaşların ve kurumların yardımlarına bir yenisi daha eklendi. Çevrede yaşayan vatandaşların katkılarıyla Şıralık Mahallesi’nde iki odalı bir evde yaşayan Ayşe Yılmaz'a (80) ziyarette bulunan 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli ve dernek üyeleri aileye erzak ve giyecek yardımında bulundu.



Evin çatı onarımını da üstlenen dernek, Yılmaz ailesinin ihtiyaçların gidermeye çalıştı.



Öncü Haber sayesinde konudan haberlerinin olduğunu belirten Dernek Başkanı Darıyerli, sosyal sorumluluk projeleri yürütmek istediklerini belirterek dördüncü kez düzenlendikleri çalışmayla hayra vesile olmaya çalıştıklarını söyledi.



‘Beşiktaş’ın faziletli, ahlaklı, erdemli özel bir duruşu var’ diyen Darıyerli, “Bizde o duruşu layık davranabilmek için yararlı işler yapmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının yaklaşması münasebetiyle erzak desteği vermeye çalıştık. Erzakların yanında giyecek getirdik. Bundan sonra da elimiz üzerlerinde olacak” dedi.



İhtiyaç sahibi Ayşe Yılmaz kendilerine yardım eden 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği üyelerine yardımlarından dolayı olan memnuniyetini dile getirerek onlara dua etti.