Gümüşpınar Köyü'nde yaklaşık 30 yıl önce yapılan su deposu depremden sonra kullanılamaz hale geldi. 3 ayağı da sağlam olmayan ve her an yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olan su deposu vatandaşların da korkulu rüyası haline geldi.

Valilik tarafından 2010 yılında yıkım kararı verilmesine karşın hala yıkımı gerçekleştirilmeyen su deposu çevreye tehlike saçıyor.

Su deposunun hemen yanında evi bulunan Fadime Ak, “Birinin canı yanması mı gerekiyor?” diyerek yetkilere sitemde bulundu.

 Su deposunun yaklaşık 30 yıl önce yapıldığını söyleyen Fadime Ak, “Depremde büyük hasar gördü. Depremden sonrada zaten kullanılmadı. Tehlikesi çok büyük. 3 ayağı kırık. Tek ayağı üzerinde durmaya çalışıyor. Burada benim evim var. Kuran kursu, cami var yoldan geçen araçlar var. Bu bir tarafa mutlaka yıkılır. Bugün olmazsa yarın olabilir. Bu durum büyük bir sorundur. Valilik 2010 yılı içerisinde yıkım kararı verdi. Yerden yaklaşık 35 metre yükseklikte bulunuyor. Ama kimse gelip de su deposunu yıkmıyor. Artık bunun kendiliğinden yıkılması mı bekleniyor, ya da birinin canı yandıktan sonra mı yıkılması düşünülüyor?” dedi.