Mavi Ağaç Toplumsal Gelişim Derneği yine iş başında… Düzce’nin en önemli sorunlarından olan çevre sorununa dikkat çekmek amacıyla yola çıkan ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek büyüğünden küçüğüne her yaş grubundan insana ulaşarak çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen dernek yetkili ve üyeleri bu kez “Gezgin Sahne” projesi ile adından söz ettiriyor.



Oyun ile çevre koruma bilinci
Özellikle küçük yaştaki öğrencilerde çevre bilinci oluşturma amacıyla hayata geçirilen projeye ilişkin bilgilendirmede bulunan Mavi Ağaç Toplumsal Gelişim Derneği Başkanı Celal Kasapoğlu, şu ifadelere yer verdi:



“Gezgin Sahne Projemizin 9 ve 10. hafta faaliyetleri  kapsamında  Gölyaka Anaokulu, Şehit Cemal Atabaş Anaokulu, Akşemsettin İlkokulu ve Sancaklar İlkokulunda 'Dost Çevre' adlı oyunumuzun gösterimini gerçekleştirdik. 6 haftada  toplam 20 okulda yaklaşık 2 bin öğrencimizi  çevre koruma bilinci konusunda eğitsel içerikli, kültürel bir aktivite ile buluşturarak, projemizi tamamlamış olduk. Bu anlamlı çalışmada bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. Mavi Ağaç olarak ara vermeden yeni projelerimizle faaliyetlerimize devam edeceğiz.”



Haber: Ö.YILMAZ