Düzce İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017 yılı çalışmaların görüşüldüğü değerlendirme toplantısı il müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İl Müdürü Harun Kabaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, il müdür yardımcısı, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı.

Toplantıda ilçe müdürlüklerinin 2017 yılı çalışmaları değerlendirilerek, 2018 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.
Toplantıda Yığılca, Akçakoca, Gölyaka, Çilimli, Cumayeri, Kaynaşlı ve Gümüşova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürleri tarafından 2017 yılı çalışmaları hakkında bilgisayarda sunum yapıldı. Toplantıda 2017 yılında yapılan projeler, tarımsal desteklemeler, hayvancılık desteklemeleri ve ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilerek genel bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca çeşitli konular hakkında yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

Başarılı çalışmalara plaket
Toplantıya başkanlık eden İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, 2017 yılı Tarımsal İşletme Danışmanlığı’nda (TİD) hayvancılık konusunda başarılı olan Veteriner Hekimler Halil Atmaca, Mete Koç ve Gamze Yalçınkaya’ya; bitkisel üretim konusunda başarılı olan Ziraat Mühendisleri Gülşen Demirel, Necdet Sali ve Sinan Osmanoğlu’na; ilçe ve şube bazında başarılı olan Gümüşova İlçe Müdürlüğü adına İlçe Müdürü Ramazan Taran’a ve ayrıca Düzce’deki ürünler için coğrafi işaret alması konusunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı da Sosyolog Suat Cengiz’e plaket verdi.

Haber: C. ÜSTÜNER