Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Yönetimi, 3 kurumun müdürünü yılsonu değerlendirme toplantısında ağırladı.

Toplantıya DSİ 55. Düzce Şube Müdürü Deniz Yıldız, Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan ve Orman ve Su İşleri Düzce İl Müdürü Sezgin Akay ile Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Dernek binasında düzenlenen toplantıda 2018 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı sorumluluğundaki çalışmalar değerlendirilirken, 2019 yatırım programına alınan projeler de ele alındı.

Bu yıl içerisinde köy ve mahallelerde yürütülen projelere ilişkin muhtarlara detaylı bilgiler veren kurum müdürlerinden Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan, Bolu’dan sonraki hizmet yerinin Düzce olduğunu ve burada 1.5 aydır görev yaptığını aktardı. Kağan şöyle devam etti:

"Çevreyi tanımaya çalışıyorum. 2018 yılı ile ilgili bütün programımızı bitirdik. 2019 ile ilgili de kısıtlamalar var. Fakat dördüncü ay ya da üçüncü ay sonu itibariyle iyi bir şey gelirse yatırımlarımız devam edecek. Çok konuşmayacağım toplantının hayırlı olmasını diliyorum." 

DSİ 55. Düzce Şube Müdürü Deniz Yıldız ile Orman ve Su İşleri Düzce İl Müdürü Sezgin Akay'ın bilgilendirmeleri ile devam eden toplantıda muhtarlar merak ettikleri konular hakkında soruları yöneltti.

Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel, 31 Mart'ta halkın takdiri ile tekrar göreve gelmeleri halinde projelerin takibini yaparak, kurumlarla diyalog halinde çalışacaklarını vurguladı.

Toplantı sonunda bu buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getiren köy ve mahalle muhtarları hem dernek yönetimine hem de davetli müdürlere teşekkür etti.

Haber: C. ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ