Düzce Valisi Ali Fidan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ile birlikte Soğukpınar Mahallesi'nde hayırseverlerin vermiş olduğu iftara katıldı.



Mahalle sakinleri tarafından karşılanan  Vali Fidan ve Emniyet Müdürü Akyüz vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ezan okunmasından sonra yapılan dualarla başlayan iftar programında mahalle hakkında bilgiler verildi.

"Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin"

İftarda konuşan Vali Ali Fidan; “Sizlerin Ramazan'ınızı tebrik ediyorum. Ramazan ayının bizlere, mahallemize, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Böyle güzel bir ortamda sizlerle sizin gibi kıymetli insanlarla bir arada iftar etme oruç açma imkanı verdiği için bizi davet ettiği için muhtarımıza teşekkür ediyorum. İftarı veren Vasfi beye teşekkür ediyorum. Böylesine güzel bir ortamda güzel mahallede iftarımızı etmiş olduk. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. İlimize, ülkemize her türlü beladan musibetten muhafaza eylesin. Rabbim bayrama da bizi böyle huzurla kavuştursun. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum.

Muhtar böyle davet etti

Soğukpınar Mahallesi'ne 22 yıldır vali gelmediğini nasıl öğrendiğini de anlatan Vali Fidan, "Muhtar bey beni davet ettiğinde dedi ki; "1994’ten beri köyümüze Vali gelmedi". Bu sene ramazan tabii yoğun geçiyor. Bende bir köye oruç açmaya gidecektim. Bu sene Soğukpınar Köyü'nü gündemimize aldık. Sizlerle beraber olduk. Güzel de bir köyümüz var. Gelmeden önce de şöyle sordum; dediler ki Soğukpınar’da devletine, milletine bağlı güzel insanlar yaşar. Herhangi bir adli olay olmaz, suç olmaz. Huzurlu insanlar barış içinde yaşar. Bende hepinize teşekkür ediyorum. Tekrar Ramazan'ınızı tebrik ediyorum. Hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum." ifadelerinde bulundu.  

Haber:C.ÜSTÜNER