Belediyenin geleneksel hale getirdiği ‘Toplu Sünnet Şöleni’ bu yıl da gerçekleştirildi. Belediye ve muhtarlıklar tarafından belirlenen çocuklar Düzce Devlet Hastanesi’nde iki haftalık süre içinde sünnet edildiler.77 çocuğun sünnet ettirildiği toplu sünnet için belediye önünde ve film platosunda tören yapıldı. Ailelerinin ve davetlilerin katıldığı şölende sünnet konvoyu da düzenlendi. Sünnet olan çocuklar belediye binasından film platosuna konvoy ile getirildi. Toplu sünnet şöleninde mehteran gösterisi çocukların beğenisini kazandı.

 


Belediye Başkanı İsmail Bayram edilen dualrın ardından yaptığı konuşmasında çocukların sağlıklı şekilde sünnet ettirildiğini söyledi.
Bayram “ katılımın yüksek olması bizleri memnun etti. Bunun için büyük bir sevinç yaşıyoruz. Çocukların sünnetlerini gördük ilerde de inşallah düğünlerini görürüz” şeklinde konuştu.
Şölene katılan Milletvekili Fevai Arslan da sünnet olan çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

 

 

 

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte katkılarından ötürü Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Lütfi Çırakoğlu ile Başhekim Dr. Ahmet Zengin’e etkinliğe katılan Düzce Milletvekili Fevai Arslan ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram plaket takdim ettiler. Törende daha sonra belediye tarafından sünnet olan tüm çocuklara altın takıldı ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Ardından da tüm katılımcılara yemek ikram edildi.

 

Haber; M.YILMAZ