Melen Su Park yine sorunlarla adından söz ettiriyor. Park alanındaki sosyal donatılara verilen zararlar üzerine geçtiğimiz günlerde projeye sahip çıkılması yönünde bir açıklama yapan Düzce Belediyesi, bu kez sosyal medya hesabı üzerinden parktaki kirliliği gözler önüne serdi.

Tepki çeken manzara
Düzce'nin vizyon projesi olarak lanse edilen Melen Su Park, daha kısmi açılışının üzerinden 1 ay geçmeden adeta çöp parka döndü. Her akşam vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parktaki oturma alanlarının etrafının çekirdek kabukları ile dolduğu, her yerde çöp kutuları mevcut iken yiyecek ve içecek artıklarının etrafa saçıldığı parktaki bu manzara, büyük tepki çekti.

"Lütfen milli servetimize hep birlikte sahip çıkalım"
Düzce Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Melen Su Park alanında vakit geçiren duyarlı vatandaşlarımızdan rica ediyoruz; lütfen milli servetimize hep birlikte sahip çıkalım. Düzcemizin öz kaynakları ile ilimize kazandırılan yeni mesire alanımızın böyle bir kullanımı hak ettiğini düşünmüyoruz. Çevreye, doğaya, ortak kullanım alanlarına saygı gösteren tüm duyarlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Büyük terbiyesizlik!"
Söz konusu paylaşımın altına yorum yazan vatandaşlar ise bu yapılanı büyük bir terbiyesizlik olarak yorumlarken, sürekli bekçi bulundurulması ve kurallara uymayanlara cezai yaptırım uygulanması yönünde belediyeye çağrıda bulundu.

Haber: C.ÜSTÜNER