Yaşanan bir trafik kazası sonrasında günlerce Aksu deresi kenarında oğlunun bulunmasını bekleyen Yaşar Şekar, 13 gün oğlunun cansız bedeni bulunana kadar umudunu kaybetmemişti. 

Aksu Deresinde 13 gün suda sürüklenen Alper'in cansız bedeni melen rafting tesisleri yakınında bulundu Alper Şekar'ın cesedi otopside ve aile gelecek cevabı bekleniyor.

Olay gecesi kazayla ilgili herkesin farklı konuştuğunu ve bununda kendilerini çok üzdüğünü söyleyen baba Şekar  yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Acılı baba,oğlunun kaza gecesi kendinde olmadığı şeklindeki iddiaları duyduğunda  acısının bir kat daha artığını söyledi.

Yaşar Şekar, gençler o gece iddia edildiği gibi  istenmeyen ve bir baba olarak asla tasvip etmeyeceğimiz bişeyler kullanıp yada yaptılarsa gerçekten daha da içimi acıtır ama herşey için çok geç benim oğlum artık hayatta değil ve onu kimse geri getiremez ben sadece şunu söylemek istiyorum " başka Alper'ler ölmesin başka ailelerin canı yanmasın" Anne ve Babalar çocukları ile arkadaş olsun ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutsunlar dedi.

Haber: S.KAŞKIR