Düzce Belediyesi'nin yapımı tamamlanan sosyal projeleri artık açılışa hazır hale geldi. Düzce’nin eksiği olan Nikah Salonu, Küçüksu Parkı, Aşevi ve 60 Yaş ve Üstü Kişilerin Yaşam Merkezi için daha önce 10 Ağustos olarak açıklanan açılışlar ileri bir tarihe ertelendi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in halası Rukiye Keleş'in vefatı dolayısıyla ötelenen projelerin açılışları için yeni bir tarih belirleyeceği öğrenildi.

KÜÇÜKSU PARKI VE NİKAH SALONU

Azmimilli Mahallesi Küçüksu mevkiinde bulunan Küçüksu Parkı ve içinde konumlandırılan modern nikah salonu, Düzce’nin mutluluklara açılan yeni kapısı olacak. 2015 yılı içinde başlayan yenileme çalışmaları kapsamında projede yer alan kapalı ve açık alanlar ile yeşil alanların korunmasına özen gösterilerek yepyeni bir parkın inşası tamamlandı. Küçüksu Parkı, Düzceliler'in yeni dinlenme alanı olurken park içerisinde yer alan nikah salonu da evlenecek çiftlerin doğayla iç içe huzurlu bir ortamda yepyeni bir salonda dünyaevine girmesi için bir fırsat olacak.

60 YAŞ VE ÜSTÜ YAŞAM MERKEZİ

İstanbul Caddesi eski belediye yerinde, ömürlerinin ikinci baharındaki günlerini nezih bir mekanda geçirmelerini sağlamak için hazırlanan lokal de "60 Yaş ve Üstü Kişilerin Yaşam Merkezi" olarak isimlendirildi. 112 Metrekarelik alanda, çay ocağı, kütüphane, internet başta olmak üzere olgun vatandaşların hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak her türlü donanım sağlandı.

AŞEVİNDE İLK ÖĞÜN ÇIKTI



Düzce'de yıllardır beklenen bir hizmet olan Aşevi de yine eski belediye yerindeki yeni binada hizmete başladı. Düzce Belediyesi tarafından yürütülen sosyal hizmetler kapsamında kurulan “Düzce Belediyesi Aşevi” ilk öğünü çıkardı. Vatandaştan yoğun ilgi gören aşevinde artık her gün öğle saatinde 500 kişilik yemek dağıtılacak. Öğle saatinde aşevinde yapılan yemek dağıtımına ilk gün vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Haber; C.ÜSTÜNER