AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, Düzce-Akçakoca Yolu üzerinde bulunan bir ormana yeniden düzenleme ve fidan dikim işlemi yaparak hatıra ormanı oluşturdu.
Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, yaptığı açıklamada, şehit uzman çavuş Ercan Çelik'in adını yaşatmak adına hatıra ormanı oluşturulduğunu söyledi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise şehit uzman çavuş Ercan Çelik'in Cerablus'un ilk şehidi olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
Ercan Kardeşimiz Fırat Kalkanı operasyonunda Cerablus'ta ilk şehit olan kişidir. Biz de onun adını unutturmamak için bu ormanı oluşturduk. Terörle mücadelede, 15 Temmuz'da bu vatan için bir dakika bile düşünmeden canını teslim eden şehitlerimizi, hem de Ercan kardeşimizi rahmetle anıyoruz. Gençlik Kolları'mıza bu ormanı oluşturdukları için teşekkür ediyorum."

AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları Başkanımız Serdar Özcan da, şehit için birçok proje düşündüklerini ifade ederek hatıra ormanının daha kalıcı olacağını düşündüklerini kaydetti.

Programa şehit Ercan Çelik'in babası Muhammet Çelik ile annesi Şehnaz Çelik de katıldı. Hazırlanan hatıra ormanı tabelası dualar işliğinde çakıldı.