Kalıcı Konutlar’da bulunan Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden örnek etkinlik… Öğrenci ve öğretmenler bugün Afrin’de terör örgütü unsurları ile mücadele ederken ebediyete intikal eden şehitlerimiz anısına 52 zeytin ağacı fidesini Hz. Ali Camii bahçesine dikildi.

Afrin şehitlerimizin isimlerinin de yazılı olduğu ağaç fidelerinin dikim törenine Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de katıldı. Fideler dualar eşliğinde toprakla buluştu.



“Gelip gölgesinde çayımızı içeceğiz”
Düzenlenen etkinliğe ilişkin bilgilendirmede bulunan Atatürk Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Hülya Sevgi şöyle konuştu:

“Bizim izcilerle düşüncemiz vardı. Zeytin Dalı Harekatı’nda hayatını kaybeden şehitlerimiz için 52 tane zeytin ağacımızı Hz. Ali Camii’mizin bahçesine dikmekteyiz. Güzel bir fikirdi. Öğrencilerimiz ve bizlerden çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Muhtarımıza emanet ediyoruz zeytin fidelerimizi. İnşallah gelip gölgesinde çayımızı içeceğiz.”



“52 fidan dikmek ulvi bir düşünce”
Güzelbahçe Muhtarı Haldun Ayla ise şunları kaydetti:

Böyle anlamlı bir günde, mübarek bir günde, şehitlerimizin anısına 52 fidan dikmek ulvi bir düşünce. O bakımdan kendilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilere teşekkür ediyorum. Mahalle halkım adına kendilerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum.



Haber: Ö.YILMAZ