Düzce Valisi Bülent Kılınç,Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar,Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz,Bolu İl Genel Meclisi Başkanı ,Mudurnu Belediye Başkanı Metin Saygür ve Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Erol Özak Akçakoca’da biraraya geldiler

İki ilin valileri ve beraberindekiler Kaymakam Savaş Tuncer ve Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu ile birlikte öğle yemeğinde buluştular. Kaymakam Tuncer ve Başkan Çiloğlu, genel kurul toplantısına katıldıkları sırada Çınar Oteli sorununu yerinde görmek için davet ettikleri Düzce Valisi Kılınç ile Bolu Valisi Akpınar, yemekten sonra Akçakoca’nın büyük sorunu haline gelen Çınar Otelinde incelemelerde bulundular. Daha sonra Kaymakamlıkta bir değerlendirme toplantısı yaptılar.

Gelinen bu noktada sorunun çözümünün mahkeme sürecinin sona ermesiyle netlik kazanacağı ,dava sonuçlanır sonuçlanmaz konunun çözümü için gereken yapılacağı kararına varıldı. Bolu Valiliğinin de bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasına ve Düzce’ye devrine sıcak baktığı öğrenildi.

Bu konudaki en önemli girişim olarak görülen bu ziyaretin bir an önce çözümü getirmesi Akçakoca’nı büyük sorununu çözecek olup yeni yapılanmanın bölgeye olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.