Akçakoca Belediyesi bünyesine katılan 4 yeni yolcu otobüsün devir teslim töreni bugün gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve belediye personeli katıldı.



İlçe protokolünün yoğun ilgi gösterdiği törende bir konuşma yapan, Başkan Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada yeni otobüslerin ilçeye hayırlı olmasını ve vatandaşlara kazasız belasız hizmet vermesini diledi.



“Hizmeti en üst seviyede yapacağız”

Yemenici, seçim zamanında verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirttiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni otobüsler ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Göreve geldiğimiz günden beri ulaşım hizmetlerinde hizmeti artırmak için birçok müdürlüğümüze 50'ye yakın araç kazandırdık. Bu günde ulaştırma hizmetlerine 4 adet sıfır otobüs alarak bu hizmeti belediye bünyesinde yapacağız inşallah. Ben buradan bu zamana kadar görev yapan özel halk otobüsü işletmecilerine teşekkür ediyorum. Bu günden itibaren ulaşım hizmetleri devam edecek. Ben inanıyorum ki çok daha kaliteli araçlarla bu hizmeti en üst seviyede yapacağız. Mutluyuz. İlçemize, belediyemize önemli hizmetler yaptık. Bu gün de bir hizmeti vermekten mutluyuz. 2014 yılında bunun sözünü vermiştik. Bu sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.”



Konuşmalarının ardından dua okunarak kurban kesimi yapıldı. Kesimin ardından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici otobüsleri inceledi.



HABER: S. ŞEN/Akçakoca


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ