Cemre ve Şinasi Furkan Altınışık çifti, bir ömür boyu sürecek mutluluğa ilk adımlarını attılar. Dün akşam Acaroğlu Garden Restoranda düzenlenen düğün törenine, Düzce iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Vahide ve İsmail Aksan çifti, gelen misafirleri, düğün töreninin düzenlendiği restoranın girişinde karşılarken, tören boyunca genç çift ve ailelerinin mutlu olduğu görüldü.

“Bugün en mutlu günümüz”

Yaşadıkları mutluluğu Öncü Haber mikrofonuna paylaşan gelin Cemre Altınışık, “Bugün çok mutlu günümüz. Bizim bu mutluluğumuza ortak olan, düğünümüze katılan herkese teşekkür ediyorum. Evlilik çok farklı ve çok güzel bir duygu” dedi.

Damat Şinasi Furkan ise, “Bugün hayatımızı birleştirdik. Çok mutluyuz, düğünümüze katılan her kese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Bizim için çok özel bir gün”

Tek çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen İsmail Aksan, “Tabii bugün bide bizim tek çocuğumuz olduğu için çok özel bir günümüz. Gelen misafirlere gelebilen gelmeyen bütün herkese teşekkür ediyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan arayan soran herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah kendileri de ömür boyu mutlu olurlar” şeklinde konuştu

“Göreceğimiz tek düğün”

Vahide Aksan ise, “Gurur duyuyorum, çok mutluyum Allah herkese nasip etsin, bizim bir tane kızımız var göreceğimiz tek düğün teşekkür ederim gelene de gelmeyene de” ifadelerine yer verdi.

Öncü Medya Ailesi olarak, genç çifte bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

HABER: Savaş ARI