Hatay’a bağlı Yayladağı ilçesindeki konteynır kentte yaşayan ve etkisini gösteren kış şartları ile yardıma her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyan Bayırbucak Türkmenleri’ne Alperen Ocakları yardım elini uzattı.



6 Aralık Alperenler Günü münasebeti ile il merkez binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan, Alperen Ocakları Düzce İl Başkanı Ferdi Burak Çiçek, kampanya hakkında bilgi verdi.

“Elinizden geleni yapacağınıza canı gönülden inanıyoruz”

Alperenler olarak bunu vazife bildiklerini ve ellerinden geleni yaptıklarını belirten İl Başkanı Çiçek, Düzce genelinde bir yardım kampanyası başlattıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Yardım talebi ile bizden istenen her türlü giyim ve gıda malzemelerini toplamak adına Düzceli vatandaşlarımızı sağduyuya ve yardıma davet ediyoruz. Müslüman Müslümanın derdiyle dertlenmeli anlayışından yola çıkarak, yardıma muhtaç kardeşlerimiz için bütün Düzcelilerin desteğine ihtiyaç duyuyor ve bu konuda elinizden geleni yapacağınıza canı gönülden inanıyoruz. Yardım kampanyası ile ilgili detaylı bilgilendirme, sosyal medya aracılığı ile önümüzdeki günlerde daha detaylı olarak yapılacaktır.”

“Bizler Alpereniz”

Alperen Ocakları olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyen Çiçek, “Kardeşlerim Bizler Alpereniz. Bizi Tuna Boyları da bilir, Çin Seddi de. Yemen Çölleri de bilir, Mağrip Diyarı da. Nil de bizi bilir Fırat da. Düzce de bizi bilir, Yayladağı da” ifadelerini kullandı.

Alperen Ocakları Düzce İl Başkanı Ferdi Burak Çiçek, 6 Aralık Alperenler Günü sebebiyle gerçekleşen toplantıyı, şu sözlerle tamamladı:
“Başta Şehit ve Ebedi Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere bütün Alperenlerin 6 Aralık Alperenler gününü tebrik ediyor, ülkemiz ve İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”


Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ