Vali Ali İhsan Su kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Düzce'nin sorunlarının konuşulduğu kahvaltıda Vali Ali İhsan Su Düzce'nin muhteşem bir coğrafyaya sahip olduğunu ve bunun gün yüzüne çıkarılması gerektiğini söyledi. Su, Prefabrik okullar konusunda da Düzce'de 18 prefabrik okul kaldığını bunlarında birçoğunun ihalesinin yapıldığını ve önümüzdeki yıllarda bu sorunun Düzce'de konuşulmayacağını sözlerine ekledi.

Vali Ali İhsan Su “ Düzce'nin en önemli sorunlarından bir tanesi tanıtımdır. Düzce muhteşem bir coğrafya, kim hangi etkinliği yapmak istiyor ise Düzce'de rahatlıkla yapabilir. İsteyen rafting yapabilir, isteyen ata binebilir. Paintball, yüzme, deniz, golf insanların Düzce'de her şeyi yapması için her şey mevcut ancak bunların tanıtımı eksik. Bu konuda da görev medyaya, basına düşüyor” şeklinde konuştu.

Vali Ali İhsan Su spor aktiviteleri dışında doğası ile de Düzce'nin örnek bir il olduğunu söyledi. Mağaraları, yaylaları, şelaleleri ile Düzce'nin doğa harikası bir il olduğunu belirten Su, bu potansiyelin gün yüzüne çıkarılması için çalışacaklarını söyledi.

Haber; M. YILMAZ