Ömür Aslan, engelli kızı Nildem Aslan'ın gelinlik giyme hayalini gerçekleştirmek için Darıcı Sosyal Tesiste temsili düğün töreni düzenledi. Düğüne, Aslan'ın çok sayıda yakını katıldı.



Baba Özcan Aslan, gelinlik giyen kızı Nildem’i tekerlikli sandalyede salona getirdi. Salonda bulunanlar baba ve kızını alkışladı.

Piste çıkan Nildem Aslan, ilk dansını davul ve zurna eşliğinde babası Özcan Aslan’la karşılıklı yaptı. Daha sonra salonda bulunanlar Nildem Aslan ile çiftetelli oynayıp, eğlendi.



- "Bu benim en büyük hayalimdi."

Nildem Aslan, Öncü Haber muhabirine yaptığı açıklamada, temsili düğünün annesinin kendisine hazırladığı bir sürpriz olduğunu belirterek duygularını şöyle ifade etti:

"Annem, damatsız bir düğün organizasyonu yaptı. Anneme ve babama çok teşekkür ederim. Allah annemden razı olsun. Annemin böyle bir şey düşündüğünden haberim yoktu. İki gün önce haberim oldu. Öğrendiğimde çok duygulandım. Sevdiklerim yanımda olduğu için çok sevinçliyim onlara çok teşekkür ediyorum. Bu benim en büyük hayalimdi."



-"Kızımı böyle görmek benim hayalimdi."

Anne Ömür Aslan da kızının hayalini gerçekleştirmek için yaptığını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Kızımın daha önce bir doğum gününde nişanını, bir başka doğum gününde de kınasını yapmıştım. Kızımı böyle görmek benim hayalimdi. Şimdi de düğününü yapıyorum. Çok mutluyum."

Davetliler, ezgiler eşliğinde uzun süre eğlendi.